top of page

IGÉNYFELMÉRÉS

A Magyar Bormarketing Ügynökség szervezésében megvalósuló nemzetközi kiállításokon társkiállítóként történő részvétel kapcsán

A kérdőív kitöltésének határideje: 2024. május 30., csütörtök

Köszönjük, hogy jelen kérdőívünkre adott válaszaival hozzájárul, hogy minél tisztább képet kapjunk az igényeikről, ezáltal segítve a hazai borász társadalomnak nyújtott támogatások még hatékonyabb elosztását. Amennyiben cégüknél nem Ön a döntéshozó vagy a kérdőív kitöltésére felhatalmazott személy, kérjük továbbítsa megkeresésünket illetékes kollégájának.

2. - Borvidék(ek), ahol a borászat termelőtevékenységet folytat

3. - Kapcsolattartói adatok marketing megjelenések kapcsán

4. - Borászatuk vett-e már részt korábban nemzetközi borászati kiállításon önállóan vagy társkiállítóként a nemzeti standon?
5. - Amennyiben a Magyar Bormarketing Ügynökség szervezne valamilyen formában közösségi megjelenést, az alábbi nemzetközi vásárok közül melyiken venne szívesen részt borászatával társkiállítóként?

6. - Amennyiben a Magyar Bormarketing Ügynökség részt vesz valamilyen formában közösségi standdal nemzetközi kiállításon, milyen aktivitást vagy szolgáltatást gondol hasznosnak a megjelenés kapcsán? Kérjük pontozással adja meg, mennyire tartja fontosnak az adott tételt, ahol a ’0’ egyáltalán nem fontos, az ’5’ pedig nagyon fontos. 

Kóstolózóna a kiállítók boraival
Kóstolózóna a standon fizikálisan meg nem jelenő borászok tételeivel (külön részvételi formaként)
Mesterkurzus(ok) a standon
Mesterkurzus(ok) a vásár szervezői által biztosított fórumon
Workshop(ok) pl. étel és magyar bor párosítása, borkoktél, stb.
Buyer/influencer látogatások, aktivitások a közösségi standon
Dedikált weboldal a megjelenésnek
Közösségi média aktivitás a megjelenés kapcsán
Médiakampány az adott célpiacon
Kizárólagos használatú tárgyalóasztal
Közös használatú tárgyalóasztal
Közös használatú, foglalható tárgyalóhelység
Kiállítói borok szállítása a helyszínre (limitált mennyiségben)
Alap standellátmány (kávé, tea, üdítő, ásványvíz)
Élőzene
Standfogadás
Egyéb (saját válasz megadása)
7. - A támogatás mértéke kapcsán mit gondol, a megjelenés teljes költségvetéséhez hány százalékban kellene hozzájárulnia a társkiállító borászatoknak a Magyar Bormarketing Ügynökség finanszírozása mellett?
8. - Tervezi-e, hogy 2025 tavaszán részt vesz a Magyar Bormarketing Ügynökség által megrendezendő, harmadik Hungarian Wine Summit eseményen?
bottom of page