top of page

A Magyar Bor az OMÉK-on is!

2023. október 20-22. között három napon át a HUNGEXPO az agrárium legnagyobb közösségi eseményének ad otthont, melyről természetesen a Magyar Bor sem hiányozhat!
 

A Magyar Bormarketing Ügynökség az OMÉK szakmai partnereként a vásár mindhárom napján várja a hazai borok szerelmeseit. Az A pavilon 211C standjához ellátogatók pedig azonnal egy igazi borvidéki miliőben érezhetik magukat. 


A tematikus kóstolókon való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, így érdemes mielőbb jelentkezni. Ezt az alábbi időpontokra kattintva, adott napon belül a szimpatikus eseményt kiválasztva lehet megtenni.

A kóstolóeseményre regisztráló résztvevők között naponta 1 db CEWI tematikus borkóstoló és 1 db CEWI alapfokú borismereti tanfolyam részvétel is kisorsolásra kerül!

Játékszabályzat

 

  • Alkalmanként legfeljebb 15 fő regisztrációja lehetséges, napon belül 1 személy pedig kizárólag 1 időpontra regisztrálhat.

  • Az eseményekre csak 18 év feletti személyek regisztrálhatnak, amit kollégáink a helyszínen jogosultak ellenőrizni.

  • Amennyiben regisztrációja nem jár sikerrel, kérjük válasszon a további időpontokra meghirdetett kóstolóink közül, hiszen minden nap hat különböző tematikájú kóstolóval várjuk a látogatókat. Abban az esetben, ha már minden időpontunk betelt, javasoljuk, hogy a helyszínen mindenképpen látogasson el standunkhoz, hiszen a beregisztrált, de meg nem jelent vendégek helyeit a helyszínen megjelent érdeklődőkkel töltjük fel érkezési sorrendben.

  • A kóstolóra történő regisztrációval résztvevő tudomásul veszi és elfogadja a részvételi szabályokat.

bottom of page