top of page

ProWine Shanghai 2023

A ProWine Shanghai a kínai piac legjelentősebb borászati szakkiállítása, melyen a legutóbbi alkalommal, 2021-ben 18 ország több, mint 450 kiállítója vett részt, összesen több mint 15 ezer szakmai látogatóval a világ minden pontjáról. A Covid-19 világjárvány után 2023-ban a nemzetközi résztvevők számára is ismét elérhető ProWine Shanghai kiállításon Magyarország ismételten részt vesz nemzeti standdal, követve ezzel a pandémia előtti hagyományokat.

Hazánk egy 102 m2-es, négy oldalról szabadon megközelíthető szigetstandon képviselteti magát a W5 számú pavilon W5F01 számú standhelyén, a WINES OF HUNGARY közösségi márka arculati elemeinek megjelenítésével. A standon lehetőséget biztosítunk magyar borászatok bemutatkozására, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására.

Amellett, hogy a szakértők és kereskedők társkiállítóink borain keresztül megismerhetik Magyarország változatos borkínálatát, 2023-ban is szervezünk a borágazat nemzetközileg elismert képviselőinek részvételével zajló mesterkurzusokat és kóstolókat, melyek fókuszába a kínai piac jellegzetességéből adódóan a Tokaji és a Bikavér kerül.

A hagyományos marketingkommunikációs eszközökön túl influencer együttműködéseket is tervezünk, hogy a világon mindenhol, de Kínában kiemelten fontos szerephez jutó közösségimédia platformokon keresztül is népszerűsítsük, és minél több fogyasztóhoz eljuttassuk a Magyar Bor üzenetét.

bottom of page